• "karácsonyra várva" 
      • "karácsonyra várva" 

      • 13.12.2017 23:42
      • Minden szülőt, nagyszülőt, rokont és érdeklődőt
        szeretettel meghívunk karácsonyi ünnepi műsorunkra,
        2017. december 18.-án, hétfőn, 15:30 órai kezdettel

        a szádudvarnoki kultúrházba
         
      • Kedves szülők

        - Értesítjük Önöket, hogy a karácsonyi műsor a szülők részére hétfőn, azaz december 18.-án, 15:30 órai kezdettel lesz megtartva. Mindenkit nagy szeretettel várunk!

        -  A diákok azonban előtte, 2017. december 17.-én, vasárnap, 15:00 órai kezdettel ,szintén fellépnek a szádudvarnoki nyugdíjasok előtt. A busz minden gyermekért elmegy, önöktől annyit kérünk, hogy a gyermeke az adott időpontban ott legyen. (A busz indulását még pontosítjuk.)
         

        -  Már hagyománnyá vált, hogy diákjaink karácsony másnapján, azaz 2017. december 26.-án, a tornai templomban is fellépnek - ekkor már csak a betlehemmel. Ez most is igy lesz, ezért szeretném megkérni az érintett szülőket (csak a betlehemet játszó diákok szülei), hogy az adott időpontban hozzák el gyermeküket a tornai templomba, 10:50-re. Minden szülő az iskolai karácsonyi műsoron hazaviszi a jelmezt, így kérem ügyeljenek rá, hogy elhozzák! A fellépés a mise alatt lesz, ami 11:00-kor kezdődik. (a templomban az első ajtón, első padsorhoz jöjjenek be).  Az iskolabusz nem megy ilyenkor, ezért kérem szóljon az a szülő, aki nem tud eljönni a misére, vagy nem tudja elhozni gyermekét. Keresünk megoldást.  Kérem értesítsen bennünket, ha gyermeke nem tud szerepelni az adott napon! 

        Megértésüket Köszönjük.

         

        Áldott Békés karácsonyi Ünnepeket Kívánunk!

        Köteles Anikó és a tanári kar.  

      • Back to article list