• Igazgatói szabad - Szavalóverseny - Jelmezbál

      • 26.02.2019 19:34
      • Értesítjük a kedves szülőket, hogy  2019. március 1.-én (pénteken)
        üzemeltetési okok miatt 
        igazgatói szabad  lett kihirdetve.
        Ezen a napon az iskola zárva lesz  - 
        NEM LESZ OKTATÁS!

        A PROGRAMVÁLTOZÁSRÓL ITT OLVASHAT TOVÁBB........
      • Kedves szülők,

        mivel az iskolai szavalóverseny és a jelmezbál erre a napra, vagyis 2019. március 1.-re volt tervezve, ez a következő iskolanapon 2019. március 4.-én, hétfőn lesz megtartva. 

        A fentebb felsorolt két esemény az egész iskolára, tehát minden diákunkra vonatkozik, kivétel nélkül. Délelőtt a szavalóverseny veszi kezdetét, kiértékelés után délután a jelmezbál következik.

        A diákok feltehetően a rendes időben indulnak haza - de késés lehetséges!

        Iskolatáskát nem hozunk, étkezés a megszokott módon, nincs változás. 

        Továbbá

        a Szepsi Salkaházi Sára Iskolaközpont szeretettel meghívja iskolánk tanulóit és szüleit az általuk megrendezett jelmezbálra, amely 2019. március 5.-én, kedden, 14:00 órai kezdettelSzepsi Városi Művelődési Központban lesz. A téma a "magyar népmesék", ami annyit jelent, hogy a diákok jelmeze ennek megfelelő kell hogy legyen!. Tehát nem lehet pl. superman, batman, stb., csak olyan mesehős, amely a népmesékben is fellelhető. Kérem, amennyiben részt szeretnének venni ezen az eseményen, tartsák ezt tiszteletben. 

        Azon diákokat, akiknek a szülei nem tudnak részt venni a Szepsiben megrendezett jelmezbálon, de szeretnék, hogy gyermekük is részt vegyen rajta, iskolánk pedagógusai elkísérik, amennyiben legkésőbb hétfő délig  jelzik ezt a szándékukat és beleegyezésüket adják a részvételre.  Amennyiben lehetséges, az akció végeztével kérem jelöjjenek el gyermekükért,mivel nem tudjuk az összes diákot egyszerre hazaszállítani a helyszínről (ez nagyobb érdeklődés esetére érvényes) Érdeklődjön a részletekről a pedagógusoknál személyesen, vagy telefonon. 

        Ellenkező esetben kedden, március . 5-én, az itthon maradt diákok számára lesz napközi, az iskolabusszal pedig a megszokott időben mennek haza - a busznál időpontcsúszás lehetséges. Vigyázat, kedden délelőtt van rendes oktatás! 

        Megértésüket köszönöm

        Köteles Anikó

      • Back to article list