• BETLEHEMES JÁTÉK
      • BETLEHEMES JÁTÉK

      • 04.12.2014 18:49
      • Ilyenkor, karácsonytáján, régi szokás szerint, a gyerekek, felnőttek, világszerte pásztorjátékot játszanak. Vagyis lassan csak játszottak, mivel egyre inkább feledésbe merül ez a szép szokás, a karácsony hitbéli, őszinte  felelevenítése.
        Pedig nem szabadna hagyni kiveszni értékeinket, hagyományainkat.
        MI IGYEKSZÜNK TENNI ÉRTE!!! Segítsenek nekünk ebben Önök is!

         
      • Sokszor egy szép szó, biztatás, maga a várakozás is sokat jelenthet a gyerekeknek. ŐK EZZEL ADNAK, S KÍVÁNNAK SZEBB ÜNNEPEKET! Kérem, önök is segítsenek megtartani gyökereinket.

        Előkészületek.....

        A diákok karácsonyra Betlehemes játékot tanulnak be, ahogy már mindannyijuk számára ismert. Nagyon örülünk, hogy a szülők is bekapcsolódnak a Betlehemes játék előkészületeibe. Mivel sok szereplős és sok szereplőruhás lesz az idei betlehemes, (szeretnénk mindenkit bevonni a játékba,) nem tudjuk minden diák ruháját beszerezni, megvarrni. Ez úton is szeretnénk kifejezni hálánkat, hogy segítenek a szülők ebben a feladatban és bebiztosítják saját gyermekük számára a fellépő ruhát. Nagyon köszönjük, hogy segítenek!

        u.i.:
        Ha van olyan, aki nem tudta beszerezni a szereplőruhákat, vagy egy részét, az feltétlen szóljon, telefonáljon, üzenjen, mert akkor azokat más úton kell beszerezni. Igyekszünk megoldani a az összes felmerülő problémát.

        A fellépés PONTOS  IDŐPONTJÁRÓL hétvégén értesítjük önöket

        Köszönöm megértésüket,

        Köteles Anikó  

        Szádudvarnok, 2014.12.4.

      • Back to article list