• ÚSZÓTANFOLYAM
      • ÚSZÓTANFOLYAM

      • 09.04.2015 22:35
      • Mikor: 2015. április 13.    -    2015. április 16,(17.) között  -  délutánonként  (13:30 - 15:30)
        Hol: Buzitai iskola fedett medencéjében
        Hogyan: iskolabusszal (13:00 - 16:00)
        Mennyiért:10.- Eur annak, akinek a Szül. Szöv. be elmaradása van. A többieknek ingyenes.
      • Kedves szülők.

        Hétfőtől a diákok úszótanfolyamon vesznek részt. Minden délután,  13:00-kor, az iskolabusszal indulnak Buzitára. Hazafele mindenkit egyenesen hazavisz a busz. Első nap majd sms-ben értesítjük a szülőket, mikor érkeznek a diákok haza. Előre ugyanis nem tudjuk pontosan megállapítani mikor érkeznek, de feltételezhető a késés. A többi napon ehhez az időponthoz tarthatják majd magukat a szülők.

        Hozzanak a diákok: fürdőruhát, úszósapkát, nagy törülközőt, strandcipőt, vékony sapkát a vizes fejükre - és ne feledje majd minden nap elhozni!!!

        Pénteken minden diák hazavisz egy nyilatkozatot, s abban az esetben, ha a diák részt vesz az úszótanfolyamon, kötelezően alá kell írnia a szülőnek. (keresse majd a diák táskájában!) és hétfőn hozza vissza magával.

        Akinek tartozása van a Szülői Szövetséggel szemben, (a tájékoztatás kedvéért az is rajta lesz a papíron) az a 10 Eurót is küldje be a diákkal, vagy egyenlítse ki tartozását.

          Köszönöm

        Köteles Anikó

         

        U.I.:

        a házi feladatok, bár igyekszünk nem-, vagy csak keveset feladni, nem lesznek a napköziben megoldva!

        az iskolai uzsonnát minden nap visszük magunkkal, ott majd elfogyaszthatják a diákok. Ennek ellenére teát, vizet s akár ennivalót is pakolhat a szülő gyermekének. Köztudott ugyanis, hogy az úszótanfolyamon mindig megéheznek a diákok...

         

      • Back to article list