• HURRÁ ITT A VAKÁCIÓ
      • HURRÁ ITT A VAKÁCIÓ

      • 22.06.2018 07:45
      • Értesítés az utolsó hét eseményeiről és a hazautazásról a szülők figyelmébe!
        jún 25. hétfő:  EXKURZIÓ  -  busz indul: 13:30 (2 órával hamarább)
        jún 26. kedd: TANKÖNYVEK ÉS KÖNYVTÁRI KÖNYVEK LEADÁSA!
        jún. 27. szerda:  EGÉSZSÉGNAP / II. ISKOLAI MARATON
        jún. 28. csütörtök:  ÉRTÉKELÉS, NEGYEDIKESEK BÚCSÚZTATÁSA
        jún. 29. péntek: BALLAGÁS, ÜNNEPÉLYES TANÉVZÁRÓ ÉS BIZONYÍTVÁNYOSZTÁS
      •  

         

        -  június 25.-től (hétfőtől) nincs napközi!!!, ezért minden nap legfeljebb 14: 00 óráig vannak iskolában a diákok, a busz 13:30- kor indul hazafelé. Az udvarnokiak 13.00 órától mehetnek haza.  

        - valamint HÉTFŐN: EXKURZIÓRA megyünk Újfaluba a Szövetkezetbe. Reggel a szokott menetrend szerint megy mindenkiért az iskolabusz. A hazaindulás bizonytalan (13.00 és 14.00 óra között). Tízórait és ebédet biztosítunk, de mindenki hozzon magával elegendő VIZET!

        - Június 26.-án, kedden: Lesz az utolsó esély arra, hogy mindenki leadja a tankönyveit és a könyvtárból kikölcsönzött könyveket! Aki nem teszi ezt meg, vagy akinek meg van rongálva a könyve, annak ki kell fizetni a könyvek teljes összegét! 

        - Június 27.-én, szerdán: Egészségnapot tartunk az iskolában, valamint megrendezésre kerül a II. Iskolai Maraton is. Mindenki kényelmes sportos öltözetben jöjjön és hozzon magával elegedő FOLYADÉKOT!

        - Június 28.-án csütörtökön: A tanév kiértékelése, osztályértékelések, papírgyűjtés kiértékelése VALAMINT a negyedikesek elbúcsúztatása (buli). 

        - az utolsó napon, pénteken, június 29.-én: Szükség esetén megy az autóbusz a gyerekekért. Már nincs étkezés, hazamenetel a ballagás és az ünnepélyes tanévzáró végeztével szülőkkel, feltehetően 10:00 óra körül.

        köszönöm megértésüket. 

      • Back to article list