• Téli madáretetés - PROJEKT

• A februári hónapban iskolánkon a „Téli madáretetés“ projekt keretén belül a gyerekek környezetvédelmi tevékenységeken vehettek részt a napköziben.

A gyerekeknek lehetőségük volt megismerkedni a télen itt maradó madarakkal, énekükkel és madáreleségekkel. Felkeltettük figyelmüket a Föld természeti környezetének megóvására -mint a szelektív hulladékgyűjtésre, újrahasznosításra. Végül egyszerű madáretetőket készítettek hulladékanyagokból, amelyeket az iskola udvarán és a közeli parkban lévő fákra helyezték el.

• Cím

• Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Sint, adipisci, quibusdam, ad ab quisquam esse aspernatur exercitationem aliquam at fugit omnis vitae recusandae eveniet.

Inventore, aliquam sequi nisi velit magnam accusamus reprehenderit nemo necessitatibus doloribus molestiae fugit repellat repudiandae dolor. Incidunt, nulla quidem illo suscipit nihil!Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

• Cím